Kokoa koulutus

Miten koota rintaterveyskoulutus?

Tutki tuottamiamme materiaaleja. Haluatko pitää kokopitkän koulutuksen eli ”Koko setin” vai valitsetko itse aineiston lyhyempään koulutukseen?

Tutki videoitamme. Tiiviin ja lyhyen koulutuksen voi rakentaa myös pelkkien videoiden avulla.

Haluatko kuunnella Tissi-podcastia osana koulutusta? Kurkkaa jaksot!

Lyhyet, valikoidut infopläjäykset, ns. Tissi-iskut, ovat myös mainio vaihtoehto.

Katso vinkkimme alta! Löydät ideoita lyhyempien ja pidempien kokonaisuuksien rakenteluun sekä lisämausteita ja linkit kiinnostaviin esitteisiimme

Copy-of-Logo_rgb_valk

Haluatko tilata koulutuksen tueksi painettuja esitteitämme? Tee kaikki tilaukset viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta, niin ne ehtivät varmasti perille. Kaikki aineisto on maksutonta postimaksuja myöten.

Kerro koulutuksestasi somessa myös muille!

Tägää mukaan @tunnerintasi
Käytä tunnisteita #tunnerintasi #rintaterveys

Alusta koulutus kertomalla, mistä on kyse!

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä, siihen sairastuu vuosittain noin 5 000 naista. Miehiä sairastuu vuosittain noin 30, muista sukupuolista ei ole tilastotietoa.

Rintasyövän varhaisella toteamisella voidaan vaikuttaa hoitoihin ja paranemiseen. Rintojen omatarkkailulla voidaan edistää syövän varhaista toteamista. Omatarkkailu on hyvä tapa tutustua omiin rintoihin ja rintakehään. Rintojen omatarkkailu on hyvä terveysteko!  

Rintaterveyskoulutuksen tavoitteena on saada tietoa rintasyövästä, sekä rintasyövän oireista ja oppia tarkkailemaan omia rintojaan.  

Näytä Tunne rintasi ry:n esittelyvideo

Valmiit koulutuspaketit

Skip to content